INFORMASJON OM HUNDEHOTELLET


Alt ift tjenester og priser finner du øverst i menyen!

Sandefjord Hundehotell er et topp moderne hundehotell med 14 hunderom og 4 hundegårder. Vi er såpass heldige at vi har null naboer, og kan gå rett ut av døra når vi ønsker å gå på tur! Hos oss er det stille og fredelig, til og med på nyttårsaften - og det har siden oppstarten i 2018 vært populært å ha hundene sine her hos oss til nyttår (og ellers i året selvsagt). Hundehotellet er selvfølgelig klarert ift gjeldende regelverk hos Mattilsynet. 


Utendørs har vi som sagt 4 ulike hundegårder av ulik størrelse. Åpner vi alle dørene har vi brått en veldig stor hundegård. Det kan vi benytte oss av om alle hundene i hundehotellet går overens. Vi fokuserer mye på god sosialisering og god lek mellom hundene, og prøver å sette opp fine grupper hver eneste dag. Om hunden din ikke kommer overens med andre hunder gjør det ingenting. Da får hunden din en egen luftegård, enten alene eller med noen den skulle komme overens med, den får passe mengde mental og fysisk aktivitet på lik linje med alle andre, og kanskje vi også drar ut på tur. Alt det beste for hver enkelt hund. 


Alle hunder får enerom, uansett om du booker overnatting eller dagspass, da vi er veldig opptatt av at hundene får nok hvile iløpet av en dag. Nok hvile er minst like viktig som nok aktivitet! Unntaket er selvfølgelig om hundene kommer ifra samme familie, eller eventuelt er svært godt kjent - men da må eiere være 100% sikker på at de kan roe seg sammen. 


Hundehotellet er utstyrt med et oppdatert alarmsystem som er tilknyttet både tyverialarm / innbruddsalarm og røykvarslere. Skulle det oppstå noen situasjoner oppdager Sector Alarm dette med en gang, og ringer meg (Andrea Kvist / CEO). Alarmsystemet er på selv om hundene er i hundehotellet og beveger seg i rommene sine. 


Vi pleier alltid å ha radioen skrudd på NRK Jazz i hundehotellet, da enkelte studier viser at klassisk og jazz musikk kan berolige hunder. Dessuten er det hyggelig med litt rolig musikk i bakgrunnen for hundene på et nytt sted.


Nytt fra 4.1.21 er nye priser og annerledes åpningstider! Mer om det under "Tjenester/Priser". 


ANDREA KRISTINE KVIST,

CEO / DAGLIG LEDER:

 

Kvist, 27 år gammel, oppvokst i Larvik. I 2015 overtok Kvist barndomshjemmet til moren sin, hvor hun nå bor og jobber, i Sandefjord. I 2017 begynte hun med hundepass i egen bolig på hobbybasis, og i april 2018 åpnet hun Sandefjord Hundehotell, som hun har drevet fulltid siden da. Kvist sitt ønske med Sandefjord Hundehotell er at både eier og hund skal føle seg trygge, og at eier skal være trygge på at sin firbente venn får alt av nødvendige behov. Mer om hundehotellet og hva vi tilbyr hundene kan du lese om under "Tjenester/Priser".


Kvist er sertivisert Hundetrener fra Oslo Hundeskole i 2018, så om du har utfordringer i hundeholdet, har spørsmål ift hund eller har ønsker ift hundetrening er hun behjelpelig til konsultasjoner via mail (les mer under "Tjenester/Priser"), eller du kan klikke deg inn hos Potevenner Nettmagasin (også i menyen). 


Et døgn har mange timer, så når Kvist ikke henger i hundehotellet med fine gjester, svarer på mails eller har møter bruker hun tiden sin på Bernhard. Bernhard er en finsk lapphund (2019), en skjønn og lærervillig røver! Trening i form av løpeturer, skogsturer og fjellturer - gjerne med telt, med hund(er) og kjæreste står høyt på lista over favorittgjøremål! 


Kvist har ambisjoner om å utvide staben med flere ansatte, holde flere ulike typer kurs og ikke minst oppdrett av finsk lapphund! Tiden vil vise hva det blir til, og hun vil oppdatere dere alle her på hjemmesiden og facebooksiden til hundehotellet når vi har ting klart!FRIVILLIGE/MEDHJELPERE: Andre mennesker du kan møte hos oss er Marielle, som jobber som frivillig hos oss! Hun er opptatt av hundens beste, og følger hundehotellets motto med "Trygghet og behov for din firbente". Det inkluderer så mangt! Marielle har selv en australsk shepherd ved navn Shaka, som ofte er med Marielle på jobb i hundehotellet! Vi gleder oss til å møte din firbente pelsvenn! 

 

Steinsholtveien 57, 3233 Sandefjord.


© Copyright. All Rights Reserved.