ANSATTE HOS SANDEFJORD HUNDESENTER (under endring ...)

ANDREA KRISTINE KVIST, DANIEL TORGERSEN & MARIELLE SIMONSEN

 

Andrea - 28 år - Oppvokst i Larvik, Overtatt barndomshjemmet til moren sin - hvor hun nå bor og jobber. Hennes bakgrunn kortfattet: barnehagelærerutdannelse 2012-2015, instruktør- og hundetrenerutdannelse via Oslo Hundeskole 2018, skrevet i en lørdagsspalte for Østlands-Posten 2012-2014, jobbet i ulike barnehager og hatt flere sommersesonger i Veidekke. I 2018 åpnet hun "Sandefjord Hundehotell og Hundedagpark", som nå har blitt omdøpt til "Sandefjord Hundesenter", da vi nå tilbyr flere tjenester enn før og ville ha et enklere navn som sammenfatter alle våre tjenester, både nå og iht endringer i framtiden. Andrea sin visjon for hund og hundesenteret har alltid vært "behov og trygghet for den firbente". Alltid hundende først. "Behov og trygghet" innebærer selvfølgelig primærbehovene, slik som mat, vann og nok hvile, men også nok kjærlighet og omsorg, trygghet og aktivisering mentalt og fysisk. Hunder er gode på både energi og å leve her og nå, noe Andrea synes er godt og fint. Positiv energi er nøkkelen til all velferd. Hund er blitt en stor livsstil for Andrea. Er hun ikke opptatt med hundene i hundesenteret, kontorarbeid eller andre ting som innebærer jobb er hun helst ute i skogen eller fjellet sammen med sine egne pelsklinger Bernhard (Finsk Lapphund) og Jett (kleiner munsterlander) og samboeren sin Daniel! Hund og friluftsliv, en passion!


Daniel - 35 år - er Andrea's samboer, og eier jakthunden Jett, en kleiner munsterlander. Han har tidligere erfaringer og kunnskap om hundekjøring og eide en periode et helt hundespann med huskyer i tillegg til flere dyr på tidligere bosted. Han er utdannet jakthundinstruktør, og liker jakt og friluftslivet godt. Daniel har gått flere kurs, bl.a blodsporkurs (som vi sammen skal på i mai2021), og har jaktpremiert tidligere hund Dio. Daniel hjelper til støtt og stadig på hundesenteret. Ikke bare i selve driften, men når Andrea har ting og tang hun behøver å diskutere eller planlegge stiller han opp med en gang! Han har bidratt i driften siden januar 2020, og trives godt!


I hundehotellet kan du også møte Marielle, som jobber som frivillig, noe hun har gjort siden sommeren 2020. Marielle har selv en australsk shepherd ved navn Shaka, som ofte er med Marielle på jobb i hundehotellet! Marielle har gode kunnskaper og erfaringer om hund. Både tobente og firbente setter stor pris på Marielle! 


Vi gleder oss til å møte deg og din firbente venn - Andrea i spissen, med Daniel og Marielle som to svært gode medhjelpere! :-)