ANSATTE HOS SANDEFJORD HUNDEHOTELL & HUNDEBARNEHAGE

ANDREA KRISTINE KVIST, DANIEL TORGERSEN & MARIELLE SIMONSEN

 

Andrea er fra tidligere utdannet barnehagelærer, og har gjort flere ulike frilansoppdrag som skribent. I april 2018 åpnet hun Sandefjord Hundehotell, med yrkestittelen CEO og daglig leder. Samme året utdannet hun seg som Instruktør- og Hundetrener ved Oslo Hundeskole, så om du har utfordringer iht hundeholdet er hun behjelpelig med konsultasjoner. Mer info under "tjenester/priser". Hun eier selv en finsk lapphund ved navn Bernhard (2019), som blir brukt som maskott i hundehotellet, familiens kosebamse og ellers aktiviteter slik som kløvtrening, svømming, turer i skog og fjell og ulik sportrening. 


Daniel er Andrea's samboer, og eier jakthunden Jett, en kleiner munsterlander. Han har tidligere erfaring og kunnskap om hundekjøring, er utdannet jakthundinstruktør og hjelper til støtt og stadig i driften i hundehotellet. Han har bidratt i driften siden januar 2020, og trives godt!


I hundehotellet kan du også møte Marielle, som jobber som frivillig, noe hun har gjort siden sommeren 2020. Marielle har selv en australsk shepherd ved navn Shaka, som ofte er med Marielle på jobb i hundehotellet! Marielle har gode kunnskaper og erfaringer om hund. Både tobente og firbente setter stor pris på Marielle! 


Vi gleder oss til å møte deg og din firbente venn - Andrea i spissen, med Daniel og Marielle som to svært gode medhjelpere! :-)