INFORMASJON, VILKÅR OG ÅPNINGSTIDER


Alt du behøver å vite når du ønsker å booke inn din firbente hos oss! 

INFORMASJON VED OPPHOLD I HUNDEHOTELLET

VED BOOKING: FBOOKMELDING VIA SANDEFJORD HUNDEHOTELL ELLER SFJHUNDEHOTELL@GMAIL.COM (svartid: 2 dager)

VI BRUKER IKKE TLFNR, DA DET ER LETTERE OG RASKERE Å SVARE VIA MAIL/FBMELD. 


FRA JANUAR 2021 VIL VI FOKUSERE MER PÅ HUNDEBARNEHAGEN, OG HOLDER DERFOR STENGT LØRDAGER OG SØNDAGER - MEN OM SOMMEREN (HELE JUNI, JULI OG AUGUST) HOLDER VI ÅPENT ALLE DAGER, OG VI HOLDER OGSÅ ÅPENT ALLE DAGER I PÅSKEFERIEN, VINTERFERIEN OG HØSTFERIEN. ØNSKER DU Å GJØRE BOOKINGER PÅ 10 DAGER ELLER MER UTENOM FELLESFERIENE, SEND OSS GJERNE EN FORESPØRSEL, SÅ VURDERER VI DET FORTLØPENDE! I HVERDAGENE I 2021, MANDAG TIL FREDAG TILBYR VI OVERNATTING I TILLEGG TIL BARNEHAGE OG DAGSPASS. 


NÅR VI HOLDER ÅPENT / STENGT 

JUNI 2020 

ÅPENT ALLE DAGER 


JULI 2020 

ÅPENT ALLE DAGER


AUGUST 2020 

ÅPENT ALLE DAGER 


SEPTEMBER 2020 

ÅPENT ALLE DAGER MED UNNTAK AV UKE 38. UKE 38, 14/9 - 20/9 HOLDER VI STENGT. 21/9 ER VI TILBAKE, BÅDE I HUNDEHOTELLET OG VIA MAIL / FBOOKMELDING.


OKTOBER 2020 

ÅPENT ALLE DAGER


NOVEMBER 2020 

ÅPENT ALLE DAGER


DESEMBER 2020 

ÅPENT ALLE DAGER MED UNNTAK AV 18/12 - 27/12. DA HOLDER VI STENGT. 28/12 ER VI TILBAKE, BÅDE I HUNDEHOTELLET OG VIA MAIL / FBOOKMELDING. 

# NÅR DET GJELDER NYTTÅR ER DET LEVERING 30/12 OG HENTING 1/1 (ELLER LENGER OM ØNSKELIG). PRIS: 1500,- FOR 30/12 - 1/1 DA VI LUFTER HUNDENE MIDT PÅ NATTEN OGSÅ. 

JANUAR 2021

ÅPENT MANDAG TIL FREDAG ALLE UKER, OG STENGT LØRDAGER OG SØNDAGER. ØNSKER DU Å GJØRE BOOKINGER PÅ 10 DAGER ELLER MER, SEND EN FORESPØRSEL SÅ SKAL VI VURDERE DET FORTLØPENDE! ELLERS ÅPENT FOR BARNEHAGE, DAGSPASS OG OVERNATTING MAN-FRE. 


FEBRUAR 2021

ÅPENT MANDAG TIL FREDAG ALLE UKER, OG STENGT LØRDAGER OG SØNDAGER, MED UNNTAK AV UKE 8: 22/2 - 28/2 ER ÅPENT PGA VINTERFERIE. ØNSKER DU Å GJØRE BOOKINGER PÅ 10 DAGER ELLER MER, SEND EN FORESPØRSEL SÅ SKAL VI VURDERE DET FORTLØPENDE! ELLERS ÅPENT FOR BARNEHAGE, DAGSPASS OG OVERNATTING MAN-FRE. 


MARS 2021 

ÅPENT MANDAG TIL FREDAG ALLE UKER, OG STENGT LØRDAGER OG SØNDAGER, MED UNNTAK AV 29/3 - 5/4 SOM ER ÅPENT PGA PÅSKEFERIE. ØNSKER DU Å GJØRE BOOKINGER PÅ 10 DAGER ELLER MER, SEND EN FORESPØRSEL SÅ SKAL VI VURDERE DET FORTLØPENDE! ELLERS ÅPENT FOR BARNEHAGE, DAGSPASS OG OVERNATTING MAN-FRE. 


APRIL 2021 

ÅPENT MANDAG TIL FREDAG ALLE UKER, OG STENGT LØRDAGER OG SØNDAGER. ØNSKER DU Å GJØRE BOOKINGER PÅ 10 DAGER ELLER MER, SEND EN FORESPØRSEL SÅ SKAL VI VURDERE DET FORTLØPENDE! ELLERS ÅPENT FOR BARNEHAGE, DAGSPASS OG OVERNATTING MAN-FRE. 


MAI 2021 

ÅPENT MANDAG TIL FREDAG ALLE UKER, OG STENGT LØRDAGER OG SØNDAGER. ØNSKER DU Å GJØRE BOOKINGER PÅ 10 DAGER ELLER MER, SEND EN FORESPØRSEL SÅ SKAL VI VURDERE DET FORTLØPENDE! ELLERS ÅPENT FOR BARNEHAGE, DAGSPASS OG OVERNATTING MAN-FRE. 

# NÅR DET GJELDER 17. MAI ER DET LEVERING 16/5 OG HENTING 18/5. INGEN UT- OG INNLEVERING PÅ 17/5. 

JUNI, JULI OG AUGUST 2021

ÅPENT ALLE DAGER


SEPTEMBER 2021 

ÅPENT ALLE DAGER, MED UNNTAK AV EN UKE FERIE. TIDSPUNKT KOMMER NÆRMERE. 


OKTOBER 2021 

ÅPENT MANDAG TIL FREDAG ALLE UKER, OG STENGT LØRDAGER OG SØNDAGER, MED UNNTAK AV UKE 41: 5/10 - 11/10 ER ÅPENT PGA HØSTFERIE. ØNSKER DU Å GJØRE BOOKINGER PÅ 10 DAGER ELLER MER, SEND EN FORESPØRSEL SÅ SKAL VI VURDERE DET FORTLØPENDE! ELLERS ÅPENT FOR BARNEHAGE, DAGSPASS OG OVERNATTING MAN-FRE. 


PS. Kommer du for sent til avtalt leverings- eller hentetid av hunden din belastes du for 200,-


FRILUFTSLIV & HUNDER

EN LIVSSTIL – EN LIDENSKAP 

I 2018 startet Andrea Kristine Kvist sin egen bedrift: Sandefjord Hundehotell. Hunder og friluftsliv er som hverdagsmagi. Det vet hun hundene merker. De merker når du er glad i noe eller noen.


MILJØ

I SKOGEN, FULL FRIHET I ROLIGE OMGIVELSER:

Sandefjord Hundehotell ligger på Helgerød i Sandefjord, med adresse Steinsholtveien 57, 3233 Sandefjord. Her er det fint uansett årstid! Turer og sosialisering blir lagt opp ift hvordan hunden din takler andre hunder. Alt det beste for hver enkelt hund.


En stor hundegård (inndelt i 4 ved behov) har vi også, hvor hundene får løpt, lekt og sosialisert seg med de vi ser dem kommer overens med. Denne bruker vi veldig mye! Skogen rett utenfor døra, med veldig gode turmuligheter når vi ønsker det!


TRYGGHET, TILFREDSSTILTE BEHOV TIL HVER ENKELT HUND OG NOK HVILE/AKTIVITET ILØPET AV DAGEN

I hundehotellet er det 14 rom til både små, mellomstore og store hunder. Hunderommene har hvert sine navn, som er oppkalt etter mennesker som jeg ser opp til eller som har betydd/betyr mye for meg. Tolstoy, Tolkien og Hemningway for å nevne noen. Jeg synes det skaper gode vibber for hundehotellet. Isolert og med varmepumpe, slik at hundene får det både passe varmt/kjølig ift årstid og luften fornyes hele tiden, slik at det ikke blir tung og fuktig luft der inne. Alle hunder får hver sin hylle for deres eget utstyr under oppholdet. 


GENERELL, VIKTIG INFORMASJON: 

Levering/henting av hunder er mandag-fredag mellom kl. 7:30-9 og 16-17, lørdag-søndag er primærtidene mellom kl. 8-10 og kl. 16-18. Ved levering har du med hunden og eventuelle ting hunden har med (teppe/seng og eventuelt mat (obs: fra 4/1/21 blir det nye priser og all inclusive, mer info under tjenester/priser)). Skåler, kobler osv har vi, men hunden har på seg halsbånd/sele ved ankomst. Hunden får lov til å snuse og bli kjent på området ute før vi går inn og hviler senere, hvor alle hunder får hvert sitt rom (med unntak av de som er i samme familie) for å sikre mest mulig ro. Du har med vaksinebok/helsebok med oppdaterte vaksiner. Har du ikke dette med, eller viser hunden tegn på smittsomme sykdommer, kan både du og hunden bli sendt hjem på stedet. Dette er for å sikre at alle hunder hos oss holder seg friske! Deretter gjør vi opp for oppholdet, om jeg ikke allerede har sendt deg en vippsrequest eller du allerede har overført via bank. 


Når alt dette er på plass er det beste at du som eier drar med en gang. De aller fleste hunder takler en slik avskillelse veldig godt, da hundene lever i nuet. Enkelte hunder kan se etter eieren sin eller lage litt lyd, men det er ytterst skjelden, og skjer det - så går det fort over med lek, hygge og masse nye lukter! Er du likevel urolig for hvordan hunden din har det kan du sende oss en mail til sfjhundehotell@gmail.com eller en fbookmelding via Sandefjord Hundehotell og høre med oss. Videre utover det oppdaterer vi både fbooksiden vår og instagram med bilder og tekst av hundene! 


/// Med vennlig hilsen, Andrea Kristine Kvist
& resten av teamet: Marielle & Anita 


KONTAKT:

sfjhundehotell@gmail.com

eller via fbooksiden vår Sandefjord Hundehotell

VILKÅR FOR OPPHOLD I HUNDEHOTELLET


VAKSINASJON 

Vaksinasjonskort/helsebok må forevises ved levering. Vaksine mot valpesyke, parvovirus og smittsom leverbetennelse skal ikke være eldre enn 3 år. Vaksine mot kennelhoste skal ikke være eldre enn 1 år ved ankomstdato.

AVBESTILLING 

Avbestillingen må skje senest 1 uke før leveringsdato i vanlig hverdag, og senest 3 uker før leveringsdato i sommermånedene juni-august og juleukene 51, 52 og 1. Hvis ikke belastes 50% av summen via vippsrequest eller faktura. 

BETALING 

Oppholdet betales ved levering via vipps eller via bankoverføring innen leveringsdato (spør isåfall etter kontonr). Unntak er barnehagehundene - der sender jeg ut vippsrequest. Du kan også vippse Sandefjord Hundehotell på forhånd av oppholdet ved å trykke "send", søke opp "Sandefjord Hundehotell" og deretter legge inn summen jeg har oppgitt til deg. 

SYKDOM / SKADE 

De ansatte ved Sandefjord Hundehotell er ikke økonomisk ansvarlig dersom hunden din blir syk eller skadet under oppholdet, såfremt det ikke er utvist grov uaktsomhet. Om det skjer noe med din hund, kontakter vi hundeeier først, og deretter kontakter vi Empet Larvik om det er behov for det. Vi har samarbeid med Empet Larvik. 

KONTAKT/BOOKING:


SFJHUNDEHOTELL@GMAIL.COM

ELLER VIA FBOOKSIDEN TIL SANDEFJORD HUNDEHOTELL!

SVARTID: SENEST ILØPET AV 2 DAGER.

Steinsholtveien 57, 3233 Sandefjord.


© Copyright. All Rights Reserved.