01

ANNERLEDES DRIFT FRA 1/11/21 


Fra 1. november ser vi oss nødt til å gjøre noen endringer. Vi må trappe ned arbeidsmengden ut året. Endringene vil vare fra 1. november og ut året, og så tar vi en ny oppsummering på hvordan vi ønsker å ha 2022 iløpet av desembermåned. Hjemmesiden vil bli oppdatert på ny da. 


Følgende endringer fra 1. november:


x Vi kutter helt ut hundebarnehagen. Ikke mulig med dagspass heller dessverre. Alle det gjelder har fått mail om det. Om vi finner en løsning på dette etterhvert blir hjemmesiden, facebook og instagram oppdatert med nyheten, men det blir eventuelt ikke før i 2022. 


x Hvilke tjenester vi tilbyr nå ligger oppdatert under "priser og tjenester" på hjemmesiden. 


x Dette fortsetter slik som før; Overnatting som bookes må være på minimum 2 netter, for eksempel fredag til søndag eller tirsdag til torsdag. Vi tar imot langtidsopphold også. Overnatting er det levering og henting alle dager så sant vi har ledig kapasitet.


x Jeg følger opp flere ift treningsopphold og privattimer, og vil fortsette med det! 


x Alle bookinger som er blitt gjort framover ift overnatting, treningsopphold og privattimer er selvfølgelig gjeldende! 


x Nye leverings- og hentetider er mandag-fredag mellom kl 8-9 og 1530-1630, og lørdag-søndag mellom kl 8-9 eller 1530-17. 


PS. Når vi holder åpent og stengt ligger under "Hundesenteret, åpningstider og vilkår" på hjemmesiden.


PS II. Vi er fullbooket i oktober. I november og desember tar vi inn et begrenset antall hunder på overnatting, så plassene fyller seg kanskje fort opp. Her er det muligheter for overnatting, overnatting med stell og overnatting med trening (treningsopphold). Privattimer er også mulig.


Har du spørsmål, så send meg en mail til sfjhundehotell@gmail.com eller melding via facebooksiden vår Sandefjord Hundesenter, så svarer jeg deg innen 2 virkedager. I helgene svarer jeg ikke bestandig like raskt.