NYTT(IG)


På denne siden vil du alltid finne informasjon ift nye endringer og andre kunngjøringer. Nyttig og enkelt å finne fram!

01.

STIKKORD OM INFORMASJONEN:Kontaktinfo 


Ikke omvisning/besøk pga covid


Nye tjenester, nytt navn


Endringer fra august 2021

Vi har mange gjøremål iløpet av en dag, og med mottoet "trygghet og behov for hver enkelt hund" er det alltid hundene i første rekke. Derfor foretrekker vi at henvendelser, spørsmål og bookinger gjøres elektronisk! Du kan ta kontakt via PM/messenger på facebooksiden vår "Sandefjord Hundesenter" eller via sfjhundehotell@gmail.com Svartid er iløpet av 2 virkedager.


Vi tar dessverre ikke imot omvisninger / besøk i hundesenteret før covid19-situasjonen har roet seg i samfunnet. I hundesenteret er vi svært nøye iht smittevern. Vi holder avstand, er nøyaktige iht renhold, samt unngår alle sosiale sammenkomster utenfor kohorten i vår fritid. 


I april 2021 byttet vi navn fra "Sandefjord Hundehotell og Hundebarnehage" til "Sandefjord Hundesenter", da vi nå tilbyr enda flere tjenester enn før, og det er et navn som kan sammenfatte alle våre tjenester, nå og ved endringer i framtiden.


Apropos endringer, fra 30. august vil vi ha hundebarnehage og mulighet for dagspass kun tirsdag, onsdag og torsdag. Ikke hundebarnehage eller dagspass mandag, fredag, lørdag og søndag fra nevnte dato. (Alle barnehagekunder har fått beskjed via mail). Gruppene tirsdag, onsdag og torsdag vil sannsynligvis bli fylt opp med kunder som har fast barnehageplass en eller flere ganger i uken. Ventelister er satt opp allerede. Vi vil fra nevnte dato ta imot overnattinger på minimum 3 påbegynte dager, og max antall dager er "uendelig". Levering og henting ift overnatting kan gjøres alle dager, innenfor leverings- og hentetidspunktene. Vi vil ellers tilby flere andre tjenester som før, les mer under "priser & tjenester" om det, samt under "om hundesenteret" for når vi holder åpent/stengt framover.


Dagene fram til 30. august vil gå sånn ca som før, mer spesifisert fra måned til måned under "om hundesenteret". I august begynner jeg å studere bachelor i markedsføring i tillegg til driften i Sandefjord Hundesenter.

02.

VI SKAL HA FERIE!

Feriestengt 13. - 26. september

SEPTEMBER 2021 

- Uke 37 og 38, 13. - 26. september har vi ferie og holder hundesenter (inkl barnehage, kontor, alle tjenester) stengt!


Mer informasjon om de ulike månedene framover finner du under "om hundesenteret og vilkår". 

03.

SANDEFJORD HUNDESENTER NETTBUTIKK ER OPPE OG GÅR!

Hurra! Endelig er nettbutikken oppe og går! Ti tusen takk igjen til datahjelpen.no for helt supert samarbeid! Uten dere hadde det ikke gått!https://www.sandefjordhundesenternett.no/