OM SANDEFJORD HUNDESENTER

LITE, TRIVELIG & FREDELIG

Sandefjord Hundesenter er et topp moderne, lite og trivelig hundesenter / kennel med 12 hunderom, 2 rom for nettbutikk/lager og stellerom/kloklipp og 5 hundegårder i ulike størrelser. Vi er såpass heldige at vi har null naboer, og kan gå rett ut av døra når vi ønsker å gå på tur! Hos oss er det stille og fredelig. Ved booking får du tilsendt en infomail med info om oppholdet og et skjema du fyller ut før oppholdet, med info om deg og hunden, slik at vi kan lage et best mulig opphold for hver enkelt hund! Hundesenteret er utstyrt med røykvarslere og innbruddsalarm fra Sector Alarm, som vil si at om noe oppstår i hundesenteret blir Sector Alarm varslet med en gang, og gir CEO Andrea K. Kvist beskjed. Hundesenteret er klarert ift gjeldende regelverk hos Mattilsynet.LEVERINGS- OG HENTETIDER, SAMT GENERELL INFO IFT ANKOMST HOS OSS

Leverings-/hentetid er mandag-fredag mellom kl. 7:30-9 og 15:30-17, og lørdag-søndag mellom kl. 8-10 og kl. 16-18. Mange hunder blir veldig urolige når det kommer og går folk til enhver tid, samt vi har mange gjøremål iløpet av en dag, og derfor foretrekker vi at du forholder deg til leverings- og hentetidene. Kommer du for tidlig eller for sent, kommer et gebyr på 300kr.


Ved levering har du med hunden og eventuelle ting (teppe/seng og eventuelt mat (obs: nå gjelder all inclusive på enkelte tjenester, mer info undere tjenester/priser)). Skåler, kobler osv har vi, men hunden har på seg halsbånd/sele ved ankomst. Du har med vaksinebok/helsebok med oppdaterte vaksiner. Mer info om vaksiner under vilkår. Har du ikke dette med, eller viser hunden tegn på smittsomme sykdommer, kan både du og hunden bli sendt hjem på stedet. Dette er for å sikre at alle hunder hos oss holder seg friske! Deretter gjør vi opp for oppholdet, om jeg ikke allerede har sendt deg en vippsrequest eller du allerede har overført via bank i forkant (kontonr oppgis om bankoverføring er ønsket betalingsmetode). Når alt dette er på plass er det beste at du som eier drar med en gang. De aller fleste hunder takler en slik avskillelse veldig godt, da hundene lever i nuet. Enkelte hunder kan se etter eieren sin eller lage litt lyd, men det er ytterst skjelden, og skjer det - så går det fort over med lek, hygge og masse nye lukter! FOKUS PÅ MENTAL AKTIVISERING, FYSISK AKTIVISERING OG NOK HVILE

Vi fokuserer mye på god sosialisering mellom hundene, og prøver å sette opp fine grupper hver eneste dag. Andrea Kristine Kvist er utdannet hundetrener, og har bred erfaring med ulike raser og hundens signaler og kroppsspråk. Kvist ser som regel svært raskt om noen hunder går overens eller ei, og det ser hun ved at de får hilse med et gjerde imellom og under kontroll. Ved lekent og avslappet kroppsspråk mellom hundene, slipper hun dem gjerne sammen - alltid under observasjon selvsagt. Om hunden din ikke går overens med andre hunder gjør det ingenting. Da får hunden din passe mengde mental og fysisk aktivitet på andre måter. Alt det beste for hver enkelt hund. I tillegg til nok fysisk og mental aktivisering får alle hunder nok hvile, både sammen i grupper ute og i hvert sitt adskilte rom inne. Med hvert sitt adskilte rom øker en sjansen for at alle hunder får nok ro når de er inne. Vi vet at mange kenneler rundt om ikke prioriterer så mye ro innendørs, men vi fokuserer sterkt på det, da vi vet hvor viktig det er for alle hunder med nok ro og hvile imellom aktivitet. Det skaper mer mentalt stabile og harmoniske hunder. FØLG MED PÅ HVERDAGEN VÅR PÅ INSTAGRAM OG FACEBOOK

Vi er på instagram under @sandefjordhundesenter og har en egen facebookside Sandefjord Hundesenter, hvor vi legger ut bilder og filmer av dagene våre, samt hundetrening, ulike tips ift det å ha hund og mye mer. Mange eiere føler seg trygge på å se bilder og videoer av at hunden sin har det godt i hundesenteret, så dette er noe vi prøver å prioritere når det ikke er altfor travelt!KONTAKT

Alle henvendelser foregår via mail til sfjhundehotell@gmail.com eller via messenger på facebooksiden vår Sandefjord Hundesenter. Svarfrist: 2 virkedager. Jeg har kun privatnummer, så oppgir ikke det til kunder. Jeg lagrer alltid nummeret til alle kunder, i tilfelle det skulle oppstå noe med din hund under oppholdet og jeg behøver å nå deg raskt.


NÅR VI HOLDER ÅPENT/STENGT,

SAMT. HVORDAN MÅNEDENE FRAMOVER VIL SE UT

JUNI OG JULI 2021 
- Barnehagegjengen har egentlig sommerferie fra uke 25-34, men jeg har åpnet opp for et visst antall barnehagehunder / dagspassgjester igjennom hele sommeren. Noen ledige plasser igjen enkelte dager igjennom sommeren. 

- Uke 28 begynner å fylle seg opp med både barnehagehunder og overnattingsgjester (skrevet 10.06.21). Du bør være rask om du ønsker plass denne uken! 

- Holder åpent ALLE dager i juni og juli, både for overnatting og dagspass. AUGUST 2021 

- Fra midten av august kommer flere barnehagehunder tilbake fra ferie, men vi vil fremdeles ha ledige plasser til overnattinger og dagspass ellers alle dager fram til 30. august 2021. 

- 21. og 22. august holder vi stengt.

- Fra 30. august 2021: Tilbyr barnehageplass (fast plass) tirsdag, onsdag og torsdag, og vil prioritere de med fast plass framfor for eksempel enkelt dagspass eller dagspass klippekort kunder (rett og slett fordi vi kun har 12 hunderom, og ser vår begrensning). Enkelt dagspass og dagspass klippekort slutter vi med fra 30/8. Overnatting gjelder alle dager, men du må booke minimum 3 påbegynte dager, dvs minimum 2 netter, for eksempel fredag til søndag eller tirsdag til torsdag. SEPTEMBER 2021 

- Uke 37 og 38, 10. - 26. september har Andrea og Daniel ferie og holder hundesenter stengt!

- Denne infoen gjelder:

https://sandefjordhundehotell.no/nytt-ig.html OKTOBER 2021 

- 11. - 17. oktober er det høstferieuke, og vi holder åpent for overnatting, ikke barnehage denne uken.
- Denne infoen gjelder:

https://sandefjordhundehotell.no/nytt-ig.html 


NOVEMBER 2021 

- Denne infoen gjelder:

https://sandefjordhundehotell.no/nytt-ig.html DESEMBER 2021 

- Vi holder åpent til nyttår som alltid, og har allerede mottatt flere bookinger. Ta kontakt for priser og opplegg. 

- Denne infoen gjelder:

https://sandefjordhundehotell.no/nytt-ig.html 

- 13. - 29. desember har Andrea og Daniel juleferie, og vi holder stengt!JANUAR 2022 

- Mer info kommer når den tid nærmer seg! Ta kontakt om du ønsker opphold fra denne perioden.


VILKÅR FOR OPPHOLD HOS SANDEFJORD HUNDESENTER

VAKSINASJON 

Vaksinasjonskort/helsebok må vises ved levering. Vaksine mot valpesyke, parvovirus og smittsom leverbetennelse skal ikke være eldre enn 3 år. Vaksine mot kennelhoste skal ikke være eldre enn 1 år ved ankomstdato.


AVBESTILLING

Avbestillingen må skje senest 1 uke før leveringsdato i vanlig hverdag, og senest 3 uker før leveringsdato i sommermånedene juni-august og juleukene 51, 52 og 1. Hvis ikke belastes 50% av summen via vippsrequest eller faktura. 


BETALING 

Oppholdet betales ved levering via vipps eller via bankoverføring innen leveringsdato. Spør etter kontonr om du ønsker å overføre via bank. Unntak er barnehagehundene - der sender jeg ut vippsrequests. Du kan også vippse Sandefjord Hundesenter på forhånd av oppholdet ved å trykke "send", søke opp "Sandefjord Hundesenter" og deretter legge inn summen jeg har oppgitt til deg. 


SYKDOM 

De ansatte ved Sandefjord Hundesenter er ikke økonomisk ansvarlig dersom hunden din blir syk eller skadet under oppholdet, såfremt det ikke er utvist grov uaktsomhet. Om det skjer noe med din hund, kontakter vi hundeeier først, og deretter kontakter vi Empet Larvik om det er behov for det. Vi har samarbeid med Empet Larvik. 


EGET UTSTYR / MAT 

Hundene har som regel svært lite interesse av leker i rommet sitt. Ute har vi aldri leker, for å unngå konflikter blant hundene. Små hunder kan få ha med bur om ønskelig på overnattinger, da de ofte liker å ha "en liten hule" i rommet sitt. Ikke nødvendig, men de kan. Skåler har vi her, og bruker dem iht hygiene. Du trenger derfor ikke ta med det. Videre utover det er det kun evt teppe/seng, mat om du ikke ønsker mat fra oss og halsbånd/sele hunden har på seg ved levering du har med. Vi er ikke økonomisk ansvarlige om noe av utstyret hunden din har med blir ødelagt under oppholdet. Alle hunder får enerom, annet enn de som kommer fra samme familie.  


AGGRESSIVE HUNDER 

Vi tar imot alle hunder hos oss, med unntak av hunder som er aggressive mot mennesker. Usikkerhet og aggresivitet er to forskjellige ting. Mange usikre hunder har vært innom, og veldig mange har blitt gode og trygge igjennom oppholdet. Ta kontakt med oss om du er usikker på om hunden din kan komme hit eller ei. 


SOSIALE MEDIER 

Dersom du ikke ønsker at hunden din skal avbildes på sosiale medier, gi oss beskjed om det.