OM SANDEFJORD HUNDESENTER

LITE, TRIVELIG & FREDELIG

Sandefjord Hundesenter er et topp moderne, lite og trivelig hundesenter / kennel med 12 hunderom, 2 rom for nettbutikk/lager og stellerom/kloklipp (sistnevnte under planlegging) og 5 hundegårder i ulike størrelser. Vi er såpass heldige at vi har null naboer, og kan gå rett ut av døra når vi ønsker å gå på tur! Hos oss er det stille og fredelig. Ved booking får du tilsendt en infomail med info om oppholdet og et skjema du fyller ut før oppholdet, med info om deg og hunden, slik at vi kan lage et best mulig opphold for hver enkelt hund! Hundesenteret er utstyrt med røykvarslere og innbruddsalarm fra Sector Alarm, som vil si at om noe oppstår i hundesenteret blir Sector Alarm varslet med en gang, og gir CEO Andrea K. Kvist beskjed. Hundesenteret er klarert ift gjeldende regelverk hos Mattilsynet, bl.a. med tanke på størrelsen på hunderommene.FOKUS PÅ MENTAL AKTIVISERING, FYSISK AKTIVISERING OG NOK HVILE

Vi fokuserer mye på god sosialisering mellom hundene, og prøver å sette opp fine grupper hver eneste dag. Andrea Kristine Kvist er utdannet hundetrener, og har bred erfaring med ulike raser og hundens signaler og kroppsspråk. Kvist ser som regel svært raskt om noen hunder går overens eller ei, og det ser hun ved at de får hilse med et gjerde imellom og under kontroll. Ved lekent og avslappet kroppsspråk mellom hundene, slipper hun dem gjerne sammen - alltid under observasjon selvsagt.


Om hunden din ikke går overens med andre hunder gjør det ingenting. Da får hunden din passe mengde mental og fysisk aktivitet på andre måter. Alt det beste for hver enkelt hund. I tillegg til nok fysisk og mental aktivisering får alle hunder nok hvile, både sammen i grupper ute og i hvert sitt adskilte rom inne. Er du nysgjerrig på hvordan våre dager ser ut finner du MYE foto og video hos Sandefjord Hundesenter sin instagram! Følg oss gjerne!LEVERINGS- OG HENTETIDER, SAMT GENERELL INFO

Leverings-/hentetid er mandag-fredag mellom kl. 7:30-9 og 15:30-17, og lørdag-søndag mellom kl. 8-10 og kl. 16-18. Mange hunder blir veldig urolige når det kommer og går folk til enhver tid, samt vi har mange gjøremål iløpet av en dag, og derfor foretrekker vi at du forholder deg til leverings- og hentetidene. Kommer du for tidlig eller for sent, kommer et gebyr på 300kr, hvis ikke annen avtale er godkjent.


Ved levering har du med hunden og eventuelle ting (teppe/seng og eventuelt mat (obs: fra 4/1/21 gjelder all inclusive på enkelte tjenester, mer info undere tjenester/priser)). Skåler, kobler osv har vi, men hunden har på seg halsbånd/sele ved ankomst. Du har med vaksinebok/helsebok med oppdaterte vaksiner. Har du ikke dette med, eller viser hunden tegn på smittsomme sykdommer, kan både du og hunden bli sendt hjem på stedet. Dette er for å sikre at alle hunder hos oss holder seg friske! Deretter gjør vi opp for oppholdet, om jeg ikke allerede har sendt deg en vippsrequest eller du allerede har overført via bank. Når alt dette er på plass er det beste at du som eier drar med en gang. De aller fleste hunder takler en slik avskillelse veldig godt, da hundene lever i nuet. Enkelte hunder kan se etter eieren sin eller lage litt lyd, men det er ytterst skjelden, og skjer det - så går det fort over med lek, hygge og masse nye lukter!