OM SANDEFJORD HUNDESENTER

LITE, TRIVELIG & FREDELIG

Sandefjord Hundesenter er et topp moderne, lite og trivelig hundesenter / kennel med 12 hunderom, 2 rom for nettbutikk/lager og stellerom/kloklipp og 5 hundegårder i ulike størrelser. Vi er såpass heldige at vi har null naboer, og kan gå rett ut av døra når vi ønsker å gå på tur! Hos oss er det stille og fredelig. Ved booking får du tilsendt en infomail med info om oppholdet og et skjema du fyller ut før oppholdet, med info om deg og hunden, slik at vi kan lage et best mulig opphold for hver enkelt hund! Hundesenteret er utstyrt med røykvarslere og innbruddsalarm fra Sector Alarm, som vil si at om noe oppstår i hundesenteret blir Sector Alarm varslet med en gang, og gir CEO Andrea K. Kvist beskjed. Hundesenteret er klarert ift gjeldende regelverk hos Mattilsynet, bl.a. med tanke på størrelsen på hunderommene.FOKUS PÅ MENTAL AKTIVISERING, FYSISK AKTIVISERING OG NOK HVILE

Vi fokuserer mye på god sosialisering mellom hundene, og prøver å sette opp fine grupper hver eneste dag. Andrea Kristine Kvist er utdannet hundetrener, og har bred erfaring med ulike raser og hundens signaler og kroppsspråk. Kvist ser som regel svært raskt om noen hunder går overens eller ei, og det ser hun ved at de får hilse med et gjerde imellom og under kontroll. Ved lekent og avslappet kroppsspråk mellom hundene, slipper hun dem gjerne sammen - alltid under observasjon selvsagt.


Om hunden din ikke går overens med andre hunder gjør det ingenting. Da får hunden din passe mengde mental og fysisk aktivitet på andre måter. Alt det beste for hver enkelt hund. I tillegg til nok fysisk og mental aktivisering får alle hunder nok hvile, både sammen i grupper ute og i hvert sitt adskilte rom inne. Er du nysgjerrig på hvordan våre dager ser ut finner du MYE foto og video hos Sandefjord Hundesenter sin instagram! Følg oss gjerne!LEVERINGS- OG HENTETIDER, SAMT GENERELL INFO

Leverings-/hentetid er mandag-fredag mellom kl. 7:30-9 og 15:30-17, og lørdag-søndag mellom kl. 8-10 og kl. 16-18. Mange hunder blir veldig urolige når det kommer og går folk til enhver tid, samt vi har mange gjøremål iløpet av en dag, og derfor foretrekker vi at du forholder deg til leverings- og hentetidene. Kommer du for tidlig eller for sent, kommer et gebyr på 300kr, hvis ikke annen avtale er godkjent. Samme tidspunkter og regler gjelder også fra 30. august 2021, selv om det blir andre endringer ellers.


Ved levering har du med hunden og eventuelle ting (teppe/seng og eventuelt mat (obs: fra januar2021 gjelder all inclusive på enkelte tjenester, mer info undere tjenester/priser)). Skåler, kobler osv har vi, men hunden har på seg halsbånd/sele ved ankomst. Du har med vaksinebok/helsebok med oppdaterte vaksiner. Har du ikke dette med, eller viser hunden tegn på smittsomme sykdommer, kan både du og hunden bli sendt hjem på stedet. Dette er for å sikre at alle hunder hos oss holder seg friske! Deretter gjør vi opp for oppholdet, om jeg ikke allerede har sendt deg en vippsrequest eller du allerede har overført via bank. Når alt dette er på plass er det beste at du som eier drar med en gang. De aller fleste hunder takler en slik avskillelse veldig godt, da hundene lever i nuet. Enkelte hunder kan se etter eieren sin eller lage litt lyd, men det er ytterst skjelden, og skjer det - så går det fort over med lek, hygge og masse nye lukter! 


Endringer i driften: fra 30. august 2021 vil vi ha hundebarnehage og mulighet for dagspass kun tirsdag, onsdag og torsdag. Ikke hundebarnehage eller dagspass mandag, fredag, lørdag og søndag fra nevnte dato. (Alle barnehagekunder har fått beskjed via mail). Gruppene tirsdag, onsdag og torsdag vil sannsynligvis bli fylt opp med kunder som har fast barnehageplass en eller flere ganger i uken. Ventelister er satt opp allerede. 


Vi vil fra nevnte dato ta imot overnattinger på minimum 3 påbegynte dager, og max antall dager er "uendelig". Levering og henting ift overnatting kan gjøres alle dager, innenfor leverings- og hentetidspunktene. Vi vil ellers tilby flere andre tjenester som før, les mer under "priser & tjenester" om det, samt under "om hundesenteret" for når vi holder åpent/stengt framover.


Hvorfor gjør vi dette tenker du? Covid19 har herjet i samfunnet og verdenen nå i over halvannet år, noe som gjør at folk hverken har feriert eller dratt på mange arrangementer i helgene, noe som igjen fører til at dem ikke behøver hundepass. Forståelig nok, men likevel har det periodevis gjort meg rimelig trett. Vi har klart oss akkurat igjennom nåløyet hele året, takket være en knakende fantastisk barnehagehundergruppe og et godt rykte. Nå derimot begynner det å røyne på. Selv om vi har hatt mange dager hvor vi har vært fullbooket med dagspass igjennom året er ikke det nok når det har vært manko på overnattinger i helger og ferier. Derfor, dere, setter vi umåtelig stor pris på alle bookinger framover i sommer, både dagspass og overnattinger. La oss bli fullbooket på overnattinger igjennom sommeren slik det var "i gamle dager"! Det har siden jeg annonserte alt dette kommet mye støtte fra faste kunder, som har kommet med gode ord og benyttet seg av enda flere tjenester! Tusen takk! Det gjør oss storfornøyd! Dagene fram til 30. august vil gå sånn ca som før, mer spesifisert fra måned til måned nedenfor. I august begynner jeg å studere bachelor i markedsføring i tillegg til driften i Sandefjord Hundesenter.
NÅR VI HOLDER ÅPENT/STENGT, SAMT. HVORDAN MÅNEDENE FRAMOVER VIL SE UT 


JUNI OG JULI 2021 
- Barnehagegjengen har egentlig sommerferie fra uke 25-34, men jeg har åpnet opp for et visst antall barnehagehunder / dagspassgjester igjennom hele sommeren. Noen ledige plasser igjen enkelte dager igjennom sommeren. 

- Uke 28 begynner å fylle seg opp med både barnehagehunder og overnattingsgjester (skrevet 10.06.21). Du bør være rask om du ønsker plass denne uken! 

- Holder åpent ALLE dager i juni og juli, både for overnatting og dagspass. 


AUGUST 2021 

- Fra midten av august kommer flere barnehagehunder tilbake fra ferie, men vi vil fremdeles ha ledige plasser til overnattinger og dagspass ellers alle dager fram til 30. august 2021. 

- Fra 30. august 2021: Tilbyr barnehageplass (fast plass) tirsdag, onsdag og torsdag, og vil prioritere de med fast plass framfor for eksempel enkelt dagspass eller dagspass klippekort kunder (rett og slett fordi vi kun har 12 hunderom, og ser vår begrensning). Overnatting alle dager, men minimum 3 dager, og max antall dager er "uendelig". 


SEPTEMBER 2021 

- Vi vil ta oss en eller to uker ferie i september, men er usikre på når det eventuelt blir. Oppdatering vil komme når vi vet mer.

- Tilbyr barnehageplass (fast plass) tirsdag, onsdag og torsdag, og vil prioritere de med fast plass framfor for eksempel enkelt dagspass eller dagspass klippekort kunder (rett og slett fordi vi kun har 12 hunderom, og ser vår begrensning). Overnatting alle dager, men minimum 3 dager, og max antall dager er "uendelig".


OKTOBER 2021 

- Tilbyr barnehageplass (fast plass) tirsdag, onsdag og torsdag, og vil prioritere de med fast plass framfor for eksempel enkelt dagspass eller dagspass klippekort kunder (rett og slett fordi vi kun har 12 hunderom, og ser vår begrensning). Overnatting alle dager, men minimum 3 dager, og max antall dager er "uendelig". 


NOVEMBER 2021 

- Tilbyr barnehageplass (fast plass) tirsdag, onsdag og torsdag, og vil prioritere de med fast plass framfor for eksempel enkelt dagspass eller dagspass klippekort kunder (rett og slett fordi vi kun har 12 hunderom, og ser vår begrensning). Overnatting alle dager, men minimum 3 dager, og max antall dager er "uendelig". 


DESEMBER 2021 

- Vi holder åpent til nyttår som alltid, og har allerede mottatt flere bookinger. Ta kontakt for priser og opplegg. 

- Tilbyr barnehageplass (fast plass) tirsdag, onsdag og torsdag, og vil prioritere de med fast plass framfor for eksempel enkelt dagspass eller dagspass klippekort kunder (rett og slett fordi vi kun har 12 hunderom, og ser vår begrensning). Overnatting nesten alle dager (minimum 3 dager, og max antall dager er "uendelig"), med unntak av noen dager omkring julaften. Da holder vi stengt. Hvilke datoer dette blir kommer etterhvert når vi vet mer. 


JANUAR 2022 

- Mer info kommer når den tid nærmer seg! Ta kontakt om du ønsker opphold fra denne perioden. sfjhundehotell@gmail.com