ANDREA KRISTINE KVIST,

CEO / DAGLIG LEDER:

 

Kvist, 27 år gammel, oppvokst i Larvik. I 2015 overtok Kvist barndomshjemmet til moren sin, hvor hun nå bor og jobber, i Sandefjord. I 2017 begynte hun med hundepass i egen bolig på hobbybasis, og i april 2018 åpnet hun Sandefjord Hundehotell, som hun har drevet fulltid siden da. Kvist sitt ønske med Sandefjord Hundehotell er at både eier og hund skal føle seg trygge, og at eier skal være trygge på at sin firbente venn får alt av nødvendige behov. Mer om hundehotellet og hva vi tilbyr hundene kan du lese om under "Hundehotellet" og "Priser". 


Kvist er sertivisert Hundetrener fra Oslo Hundeskole i 2018, så om du har utfordringer i hundeholdet, har spørsmål ift hund eller har ønsker ift hundetrening er hun behjelpelig til konsultasjoner via mail (les mer under "Priser"), eller du kan klikke deg inn hos Potevenner Nettmagasin (også i menyen). 


Et døgn har mange timer, så når Kvist ikke henger i hundehotellet med fine gjester, svarer på mails eller har møter bruker hun tiden sin på Bernhard. Bernhard er en finsk lapphund (2019), en skjønn og lærervillig røver! Trening i form av løpeturer, skogsturer og fjellturer - gjerne med telt, med hund(er) og kjæreste står høyt på lista over favorittgjøremål! 


Kvist har ambisjoner om å utvide staben med flere ansatte, holde flere ulike typer kurs og ikke minst oppdrett av finsk lapphund! Tiden vil vise hva det blir til, og hun vil oppdatere dere alle her på hjemmesiden og facebooksiden til hundehotellet når vi har ting klart!

 

FRIVILLIGE/MEDHJELPERE: Andre mennesker du kan møte hos oss er Marielle og Anita, som begge jobber som frivillige hos oss! De er begge opptatt av hundens beste, og følger hundehotellets motto med "Trygghet og behov for din firbente". Det inkluderer så mangt, les mer under "Hundehotellet" for mer informasjon. Både Andrea, Marielle og Anita gleder seg til å møte din firbente pelsvenn! 

BESØKSADRESSE

Steinsholtveien 57, 3233 Sandefjord


Ca 20 min unna E18.

Ca 10 min unna Sfj sentrum.

Ca 30 min unna Tønsberg.

Ca 1,5-2t unna Oslo.

ÅPNINGSTIDER


Les mer under kontakt/booking for når jeg holder åpent/stengt. Her står det også når leverings- og hentetidene er.


© Copyright. All Rights Reserved.