For å booke din firbeinte inn hos oss ber vi deg ta kontakt via e-post eller via melding til vår facebook-side.

Vi bruker ikke telefon-nummer, da det er lettere å svare på epost og messenger i en aktiv hverdag, hvor det jobbes mye alene!

Vennligst oppgi hunderase + dato for pass av hunden(e) din(e). Hvis det er ledig kapasitet, får du tilsendt en mail med info om oppholdet og et skjema. Sjemaet fylles ut av deg kun en gang, og gjelder info om deg og hunden din ift. helse, miljø, sikkerhet og trygghet på gården hos oss. Svartid: iløpet av 2 dager!OVERNATTING  
350,- per påbegynte dag
Eks. opphold fre-søn (3 dager) 350,- x 3 dager = 1050,-
Hunder fra samme familie, i samme rom: 250,- per påbegynte dag (for hund nr 2.)
Vi har lik pris, alle dager, hele året,
med unntak av nyttår og 17. mai.


DAGSPASS (DROP-IN)
300,- per hund
Hunden leveres om morgenen og hentes om ettermiddagen / kvelden, innenfor primærtidene.
Når du henter hunden om ettermiddagen har den fått nok aktivisering tilpasset seg selv, både fysisk og mentalt! Hundene som kommer overens får leke og bli sosialisert med andre hunder som passer ift energinivå og størrelse. Hundene skilles om de ikke går overens!  


DAGSPASS KLIPPEKORT
Du kan velge mellom følgende muligheter:
Bestill 5 dager med dagspass, betal kun for 4 dager - 1200,- 
Bestill 10 dager med dagspass, betal kun for 8 dager - 2400,-
Bestill 15 dager med dagspass, betal kun for 12 dager - 3600,-


Leverings- og hentetider de ulike dagene ligger under "Booking/Åpningstider".
Dagspass tilbys alle dager, mandag-søndag.


BARNEHAGEPLASS

Trenger hunden din selskap og aktivisering når du er på jobb? Hos oss får hver enkelt hund tilpasset akitvitet, både fysisk og mentalt. Alle hundene i hundebarnehagen er nødt til å komme overens, da de vil bruke mye tid sammen! Det skaper god sosialisering og mye glede for hundene. I hundebarnehagen er alle hunder som kommer overens med andre hunder, er vaksinerte, er husrene, ikke er aggressive mot mennesker hjertelig velkommen! Ta kontakt med oss via fbooksiden vår eller mail sfjhundehotell@gmail.com, slik at vi kan sette opp en prøvedag (dagspass 300,-) for å se hvordan hunden din kommer overens med resten av gruppa. :-) 

- Oppsigelsesfrist på 1 mnd. 

- Betaling foregår forskuddsvis via vipps eller bankterminal, iløpet av første uken i måneden. Betaling for en periode på 4 uker av gangen. Hundebarnehagen holder stengt røde dager og i fellesferier (om ikke annet er oppgitt), og disse dagene betaler du ikke for. Ved sykdom, løpetid eller andre ting som gjør at hunden ikke kommer i barnehagen den dagen må du likevel betale for plassen, slik det er i vanlige barnehager. 

PRISER
1 gang i uken – 900 kr
2 ganger i uken – 1800 kr
3 ganger i uken – 2700 kr
4 ganger i uken – 3600 kr
5 ganger i uken - 4500 kr

 

PARTALLSUKER/ODDETALLSUKER:
Om du ønsker å ha hunden din er kun i partallsuker eller kun i oddetallsuker har vi selvsagt mulighet for det også! Ønsker du foreks en gang i uken i partallsuker koster dette 450kr i måneden. Ønsker du foreks to ganger i uken i oddetallsuker koster dette 900kr i måneden. 

Dette er fremdeles med rabatt, da drop-in-dagspass koster 300,- og barnehagen regnes 225,- per dag.

 

 Ved booking får dere informasjon og en kalender over når hundebarnehagen har fri osv. 

KONSULTASJON MED CEO OG HUNDETRENER ANDREA KVIST
Andrea Kristine Kvist (CEO og daglig leder ved Sandefjord Hundehotell) var ferdig sertivisert instruktør- og hundetrener ved Oslo Hundeskole i november 2018, og kunne tidligere tilby privattimer for hund og fører. Grunnet mye jobb med driften av hundehotellet tar hun ikke lenger privattimer, men har laget et nettmagasin for deg med hund med artikler som baserer seg på temaene hun får flest spørsmål om. Her finnes det både gratis artikler og artikler du betaler litt for - og deretter kan laste ned lett og automatisk, mye rimeligere enn en privattime. Har du kjøpt en artikkel herifra, men fremdeles sitter med spørsmål, ta kontakt via sfjhundehotell@gmail.com hvor du forteller om din utfordring, så skal hun hjelpe deg så godt hun kan via mail. 

Hunder liker trygge rammer, og det får dem ved å vite forskjellen på hva som er akseptabelt og ikke. Er du konsekvent og tydelig, vil hunden føle seg trygg på hvilke regler som gjelder. Treningen skal ellers være preget av positivitet og motivasjon for tobent og firbent! 

(Vi har noen spennende, eventuelle planer/samarbeider for 2021, så stay tuned for mulige kurs!)

 

EKSTRA TILLEGG:

DUSJ AV SMÅ/MELLOMSTORE HUNDER
400 / 500 / 600 kr

Prisene bestemmes ut ifra pelstype/mengde og størrelse. 


MAT
Du kan ta med fòr hjemmefra uten ekstra kostnader. Vi tilbyr tørrfôr fra Acana + litt våtfôr fra Bozita (for ekstra smak) + litt omega3-olje / lakseolje, alt i ett og samme måltid. Fra januar 2021 vil vi gå vekk fra våtfòr og tilby kun tørrfòr + lakseolje da vi ser det er like bra!

PRISER FOR MAT: Små hunder: 40kr, mellomstore hunder: 60kr og store hunder: 80kr. Priser gjelder per dag. 


LEVERING/HENTING UTENOM PRIMÆRTIDENE

200,-

Avtales på forhånd og godtas kun om det passer.

PS. Kommer du for sent til avtalt leverings- eller hentetid av hunden din belastes du for 200,-


TISPER MED LØPETID

100,- per dag. 
Si ifra ved booking at tispen har løpetid eller at det er sannsynlig at hun får løpetid iløpet av oppholdet hun er hos oss, så sier vi ifra om det er ledig kapasitet eller ei. 

VILKÅR FOR OPPHOLD: 


VAKSINASJON

Vaksinasjonskort/helsebok må forevises ved levering. Vaksine mot valpesyke, parvovirus og smittsom leverbetennelse skal ikke være eldre enn 3 år. Vaksine mot kennelhoste skal ikke være eldre enn 1 år ved ankomstdato.


AVBESTILLING
Avbestillingen må skje senest 1 uke før leveringsdato i vanlig hverdag, og senest 3 uker før leveringsdato i sommermånedene juni-august og juleukene 51, 52 og 1. Hvis ikke belastes 50% av summen via vippsrequest eller faktura. 


BETALING

Oppholdet betales ved levering via vipps til Sandefjord Hundehotell, eller via bankoverføring innen leveringsdato (spør isåfall etter kontonr). Unntak er barnehagehundene - der sender jeg ut vippsrequests for kommende periode. Du kan også vippse Sandefjord Hundehotell på forhånd av oppholdet ved å trykke "send", søke opp "Sandefjord Hundehotell" og deretter legge inn summen jeg har oppgitt til deg. 


SYKDOM/SKADE 

De ansatte hos Sandefjord Hundehotell er ikke økonomisk ansvarlig dersom hunden din blir syk eller skadet under oppholdet, såfremt det ikke er utvist grov aktsomhet. Om det skjer noe med din hund, kontakter vi hundeeier først, og deretter kontakter vi Empet Larvik om det er behov for det. Vi har samarbeid med Empet Larvik. BESØKSADRESSE

Steinsholtveien 57, 3233 Sandefjord


Ca 20 min unna E18.

Ca 10 min unna Sfj sentrum.

Ca 30 min unna Tønsberg.

Ca 1,5-2t unna Oslo.

ÅPNINGSTIDER


Les mer under kontakt/booking for når jeg holder åpent/stengt. Her står det også når leverings- og hentetidene er.


© Copyright. All Rights Reserved.