PRISER & TJENESTER

OVERNATTING x DAGSPASS x HUNDEBARNEHAGE x KURS x PRIVATTIME

OVERNATTING

ALL INCLUSIVE


450,- per påbegynte dag.


Hunder fra samme familie, i samme rom: 400,- per påbegynte dag (for hund nr 2). 


Dette er ALL INCLUSIVE, dvs hunden din får mat herifra (enten tørrfôr, råfôr eller 50/50). Du kan ta med mat hjemmefra hvis ønskelig, men må fremdeles betale for all inclusive. Hunden din får også en fin balanse mellom både mental og fysisk aktivisering, samt nok hvile tilpasset rase og individ. I tillegg poster vi stadig innlegg på instagram eller facebook fra oppholdet. 


GJELDENDE FRA 30.AUG.21: Booking av overnatting må være på minimum 3 påbegynte dager, og maksimum antall dager er "uendelig". Overnatting tilbys alle dager i uken, man-søn.

DAGSPASS KLIPPEKORT


Uten All Inclusive: 
Bestill 5 dager, betal for 4: 1400,- 

Med All Inclusive: 
Bestill 5 dager, betal for 4: 1800,-

Mer informasjon om "all inclusive" finner du i øverste tekstboks under "overnatting". 


GJELDENDE FRA 30.AUG.21: Booking av dagspass enkeltdager og dagspass klippekort kan bli vrient å få til fra nevnte dato, da vi må prioritere hunder med fast barnehageplass tirsdager, onsdager og torsdager. Mandag, fredag, lørdag og søndag holder vi stengt for dagspass enkeltdager og dagspass klippekort. Ta kontakt ved spørsmål.

DAGSPASS (ENKELTDAGER)


Uten All Inclusive: 350,- per hund. 


Med All Inclusive: 450,- per hund.


Mer informasjon om "all inclusive" finner du i øverste tekstboks under "overnatting".


GJELDENDE FRA 30.AUG.21: Booking av dagspass enkeltdager og dagspass klippekort kan bli vrient å få til fra nevnte dato, da vi må prioritere hunder med fast barnehageplass tirsdager, onsdager og torsdager. Mandag, fredag, lørdag og søndag holder vi stengt for dagspass enkeltdager og dagspass klippekort. Ta kontakt ved spørsmål.

PRIVATTIME / HUNDETRENING MED CEO OG HUNDETRENER ANDREA K. KVIST


Har du utfordringer i hundeholdet, vil du lære mer om hunden din eller vil du trene hund med meg? Jeg tar imot mange ulike caser, bl.a lære og være rolig utendørs og innendørs, forbipassering, innkalling, grunnleggende lydighetsøvelser m. mer. Send gjerne en uforpliktende mail til sfjhundehotell@gmail.com, så får du et forslag tilbake. Pris fra 500kr. Første timen inkluderer at jeg observerer, gir dere veiledning og vel hjemme sender jeg dere et skriv om hva vi har vært igjennom og hvilke verktøy dere skal bruke framover for å forhåpentligvis lykkes med treningen. Behøver eller ønsker du mer oppfølging etter første time blir prisen noe lavere enn første time. Tar privattimer med eller uten eier tilstede. Blir treningen uten eier, får dere naturligvis samme oppfølging og veiledning som om dere hadde vært med. 


GJELDENDE FRA 30.AUG.21: Foregår likt som før.

KURS


Vi er i planleggingsfasen av onlinekurs. Valpekurs, grunnkurs, hverdagslydighetskurs og kurs om hundens språk og signaler er førstepri på agendaen. Ønsker du å delta på noen av kursene, send en mail til sfjhundehotell@gmail.com så sender jeg deg en mail når kurset er klart. 


Planen er flere kurs på sikt! Gleder meg!


GJELDENDE FRA 30.AUG.21: Det blir kurs!

FAST PLASS I VÅR POPULÆRE HUNDEBARNEHAGE


GOD LEK OG SOSIALISERING I FASTE GRUPPER PÅ FAST(E) DAG(ER)
GJELDENDE FRA 30.AUG.21: TILBYS KUN TIRSDAG, ONSDAG OG TORSDAG. VENTELISTER SATT OPP.


I hundebarnehagen koser hundene seg max; de får flere timer utendørs, hvor vi varierer både mellom lek, god sosialisering, hygge, ulike aktiviteter for mental aktivisering (lett lydighetstrening, matsøk etc) og avslapning sammen. De får også noen timer hvile midt på dagen i hvert sitt rom innendørs, da nok hvile er helt essensielt for å få mentalt stabile hunder og for å bl.a. minske stress. Hundene blir slitne på en god måte av å gå i hundebarnehage hos oss! :-)


- Leveringstid: 7:30-9 

- Hentetid: 15:30-17 

REGLER FOR Å FÅ PLASS I HUNDEBARNEHAGEN: 

2 regler gjeder. Hunden din er nødt til å gå overens med resten av gruppa, og den må være fulgt opp årlig med vaksiner. Ta derfor med vaksinebok/helsebok på prøvedagen. En prøvedag/dagspass booker du enkelt via en PM på FBsiden til Sandefjord Hundesenter eller via mail til sfjhundehotell@gmail.com. Oppgi hvilken dag(er) du ønsker fast plass, så booker vi hunden din inn på en prøvedag (350,- uten all inclusive eller 450,- med all inclusive) hvor det passer og vi har ledig kapasitet. Andrea Kvist er utdannet hundetrener, og har mye kunnskap og erfaring iht hundens signaler. Hos oss er hunden din trygg! 


PS. Om hunden din ikke går overens med resten av gruppa, eller om du kanskje jobber turnus etc, kan du benytte deg av dagspass klippekort (obs, les under "dagspass" og "dagspass klippekort" høyere opp på siden for endringer august21). Andre priser gjelder. Her vil hunden din bli sosialisert med andre hunder vi ser den går overens med. Om den ikke går overens med noen her den dagen, eller om det er en hund som generelt ikke går overens med noen, sørger vi for et godt opphold med nok mental og fysisk aktivisering og kos uansett! Alt det beste for hver enkelt hund!


NÅR HUNDEN HAR FÅTT PLASS I HUNDEBARNEHAGEN, OG GJELDENDE REGLER:

1. Hunder med løpetid eller sykdom må holdes hjemme. Du betaler fremdeles for plassen, da hundebarnehagen er bindende. Kan i enkelte tilfeller ta imot tisper med løpetid, med et tillegg på 100,- per dag. Ta kontakt isåfall.

2. Ønsker du å si opp plassen, gjøres dette skriftlig, med 1 mnd oppsigelsesfrist. 

3. Ønsker du at hunden har en fridag utover hva hundebarnehagen har satt opp som fri (røde dager + vinterferie, påskeferie, høstferie, juleferie og utvalgte datoer fra juni-august for hundebarnehagen), er det helt i orden. Da gir du skriftlig beskjed senest iløpet av dagen i forkant. 


PRISER 

Betaling foregår forskuddsvis via vipps ved at du får en vippsforespørsel fra meg, eller via bankoverføring til Sandefjord Hundesenter, hvor jeg gir beskjed. Du betaler hver fjerde uke, dvs at du betaler for 4 uker av gangen. Barnehagehundene har fri på røde dager og i ferier (får et felles skriv om dette ved innmelding), og betaler ikke for disse dagene. Prisene nedenfor gjelder for 4 uker totalt. 

 

1 gang i uken: 1000,-

2 ganger i uken: 2000,-

3 ganger i uken: 3000,- 

4 ganger i uken: 4000,-

5 ganger i uken: 5000,-

Prisene regnes 250,- per dag, dvs rabattert ift "vanlig dagspass". 


SØSKENRABATT 
1 gang i uken, med søskenrabatt ved hund nr2 i samme rom, opprinnelig 2000,- men med 10% rabatt: 1800,- (totalt for 2stk i 4 uker). Ta kontakt ved tilbud om flere dager i uken, så lager vi et tilbud til deg!


MAT FRA OSS 
Mat fra oss er ikke inkludert ved fast plass i hundebarnehagen. Om hunden din ikke spiser hjemme før og etter hundebarnehagen, kan du enten ta med mat selv eller bestille det av oss. Legger ved betaling på det via vippsrequest for hver enkelt periode. Hunden får da et måltid her ved 10-11tiden. Pris for små hunder: 40kr, mellomstore hunder: 60kr, store hunder: 80kr. Du velger mellom tørrfôr, råfôr eller 50/50. PRISER & TJENESTER

TILLEGGSTJENESTER x TRENINGSOPPHOLD TILPASSET HUNDEN

TILLEGGSTJENESTER OG TILPASSET TRENINGSOPPHOLD FOREGÅR LIKT, OGSÅ ETTER ENDRINGEN I DRIFTEN FRA 30.AUG.21. 


TISPE MED LØPETID (TILLEGGSTJENESTE)


100,- per dag.

Si ifra ved booking at tispen har løpetid eller at det er sannsynlig at hun får løpetid iløpet av oppholdet hun er hos oss, så sier vi ifra om det er ledig kapasitet eller ei. TILLEGSTJENESTER FOR GJESTER I SANDEFJORD HUNDESENTER 


Tyggeaktivisering stor hund - 80kr

Tyggeaktivisering mellomstor hund - 60kr

Tyggeaktivisering liten hund - (det kommer...)

Lekeaktivisering stor hund - 80kr

Lekeaktivisering mellomstor hund - 60kr

Lekeaktivisering liten hund - 40kr

(Har du bestilt et opphold som inkluderer all inclusive får hunden servert minst et måltid som lekeaktivisering om jeg eller eier vet at hunden behøver litt ekstra godt eller ekstra mental stimuli)


Kloklipp - 250kr 
Det letteste er å kombinere kloklipp med et opphold hos oss, enten dagspass, barnehagedag eller overnatting. Hør med oss på morgenen når du leverer, om vi har ledig tid til kloklipp den dagen. Kloklipp utenom opphold må avtales til Andrea via sfjhundehotell@gmail.com eller via melding til facebooksiden vår Sandefjord Hundesenter. Betaling via vipps bedrift. Kloklipp med forbehold om veldig urolig eller aggressive hunder, må vi avbryte timen. Kun det beste for hver enkelt hund, samt for å ivareta sikkerheten for ansatte. Eier må vente utenfor, da mange hunder blir roligere av å ikke ha like mye å forholde seg til. 


Bad + føn, evnt børsting ved behov for små-mellomstore raser:
Priser fra 600kr. Ta kontakt via sfjhundehotell@gmail.com eller melding til facebooksiden vår Sandefjord Hundesenter for evnt avtale og pristilbud. Det letteste er å kombinere tjenesten med et opphold hos oss. Om det ikke passer avtaler vi tid. Betaling via via vipps bedrift. Eier må vente utenfor, da mange hunder blir roligere av å ikke ha like mye å forholde seg til. 

TRENINGSOPPHOLD TILPASSET RASE OG INDIVID 


Har du en hund med et par kg for mye, en jakthund som krever litt ekstra aktivisering, en hund som behøver litt ekstra grunnleggende lydighetstrening eller har andre behov som gjør at du ønsker et opphold med ekstra fysisk og mental aktivisering tilpasset rase og individ? Da er du kommet til rett sted!


Ut ifra hva behovet er kan vi tilrettelegge for god aktivisering, bl.a svømming, sykkeltur, løpetur, turer i ulent terreng, ulike form for søksoppgaver osv. Er behovet grunnleggende lydighetstrening tilrettelegger jeg øktene for det. Oppholdet inkluderer oppdateringer via sosiale medier, samt en kjapp oppsummering når du henter hunden om hvordan alt har gått! Hunden får mat herifra (om ønskelig) tilpasset hunden. Om hunden din skal gå ned i vekt for eksempel får den et fôr tilpasset dette, og er det en hund som krever mer fett og energi i fôret sitt, får den det. 


Priser: 

3 dager, for eksempel fredag til søndag: 2050,-

7 dager, for eksempel mandag til søndag: 3850,-