PRISER & TJENESTER


Her finner du info og priser om tjenestene vi tilbyr.

Endringer vil forekomme fra 04.01.21 (Les mer under enkelte tjenester).

For å booke din firbeinte inn hos oss ber vi deg ta kontakt via e-post eller via melding til vår facebook-side. Vi bruker ikke telefon-nummer, da det er lettere å svare på epost og messenger i en aktiv hverdag! Hvis det er ledig kapasitet, får du tilsendt en mail med info om oppholdet og et skjema. Sjemaet fylles ut av deg kun en gang, og gjelder info om deg og hunden din ift. helse, miljø, sikkerhet og trygghet på gården hos oss. Svartid: iløpet av 2 dager!

PRISER 2020 // OVERNATTING:

 • 350,- per påbegynte dag.
  (Eks. Fra fre-søn, 3 dager, 350,- x 3 dager = 1050,-). 
 • Hunder fra samme familie, i samme rom: 250,- per påbegynte dag (for hund nr 2). 


PRISER 2021 ALL INCLUSIVE // OVERNATTING:

 • 450,- per påbegynte dag.
 • Hunder fra samme familie, i samme rom: 400,- per påbegynte dag (for hund nr 2). 
 • Dette er ALL INCLUSIVE, dvs hunden din får mat fra oss (Appetitt Hundemat + lakseolje over, det spiser de fleste - ellers kan vi tilsette våtfor i tillegg for de ekstra matkresne). Du kan ta med mat hjemmefra hvis ønskelig, men må fremdeles betale for All Inclusive. Hunden din får også en fin balanse mellom både mentaltrening (foreks. matsøk ute eller inne, lydighetstrening med/uten forstyrrelser eller enkel sportrening), fysisk aktivitet (lek/sosialisering i hundegården med andre hunder eller korte/lange turer i skogen), nok hvile og vi legger ut bilder/video på fbooksiden vår og instagram igjennom oppholdet.
 • I 2021 tilbyr vi overnatting mandag-fredag, ikke lørdag-søndag med unntak av i juni, juli, august og ferier, eller om du ønsker et opphold på 10 dager eller mer, kan vi vurdere det! Send en forespørsel om du lurer på noe! 

PRISER 2020 // DAGSPASS 

 • 300,- per hund.


PRISER 2020 // DAGSPASS KLIPPEKORT

 • Bestill 5 dager, betal kun for 4: 1200,-
 • Bestill 10 dager, betal kun for 8: 2400,- 


PRISER 2021 // DAGSPASS MED/UTEN ALL INCLUSIVE 

 • Uten All Inclusive: 350,- per hund. 
 • Med All Inclusive: 450,- per hund.
 • Les mer ift All Inclusive under "Overnatting i 2021" i avsnittet ovenfor.  


PRISER 2021 // DAGSPASS - KLIPPEKORT

 • Uten All Inclusive: 
  Bestill 5 dager, betal for 4: 1400,- 
 • Med All Inclusive: 
  Bestill 5 dager, betal for 4: 1800,-
 • Les mer ift All Inclusive under "Overnatting i 2021" i avsnittet ovenfor.  

FAST PLASS I HUNDEBARNEHAGEN

LEVERING / HENTING 


HVORDAN EN VANLIG BARNEHAGEDAG SER UT! 

Du leverer hunden din mellom kl. 7.30-9, og henter på ettermiddagen mellom kl. 15.30-17. Hundene får leke sammen og brukt seg fysisk fram til ca kl. 10! Da får de hvile i hvert sitt rom i noen timer. Vi ser an ift vær/vind/energinivå om vi tar en kort lufteøkt iløpet av formiddagen i tillegg til ettermiddagsluftingen, hvis ikke er det alltid en lenger ettermiddagsøkt utendørs fram til alle blir hentet. Vi har alltid minst en mentaltreningsøkt iløpet av dagen, og det er som oftest matsøk og/eller lydighetstrening med/uten forstyrrelser. 

KRAV FOR Å FÅ PLASS 

ANNEN NYTTIG INFORMASJON

Hunden din er nødt til å komme overens med resten av gruppa. Dette ser vi på en prøvedag som du booker i forkant av et ønske om barnehageplass. Pris på prøvedag / dagspass ser du ovenfor. Hunden din viser ikke aggresivitet mot mennesker. Hunden din må være fulgt opp med alle vaksiner, og du må vise til det ved levering første dagen han/hun er her. Hunder med løpetid/sykdom må holdes hjemme, og du betaler fremdeles for plassen da dette er et bindende opplegg, slik det er i vanlige barnehager. Ønsker du at hunden har fri en dag utover hva hundehotellet har satt opp som fellesfri (røde dager og fellesferier), er det helt i orden og du gir skriftlig beskjed senest iløpet av dagen i forkant (eller i "verste fall" innen kl. 7 samme barnehagedag). Oppsigelsesfrist på 1 mnd, sies opp skriftlig via mail eller fbmelding. 

BETALING FORSKUDDSVIS VIA ...


PRISER 2020PRISER 2021 

Betaling foregår forskuddsvis via vipps (jeg sender ut vippsforespørsler) eller via bankoverføring til Sandefjord Hundehotell's kontonr (jeg gir beskjed) hver fjerde uke, dvs du betaler for 4 uker av gangen. Barnehagehundene har fri på røde dager og i fellesferier (alle får fellesskriv ift datoer ved booking), og betaler ikke for de dagene. 


PRISER // 2020: 

1 gang i uken: 900,- 

2 ganger i uken: 1800,- 

3 ganger i uken: 2700,-

4 ganger i uken: 3600,- 

5 ganger i uken: 4500,- 

((Prisene regnes 225,- per dag)). 


PRISER // 2021: 

1 gang i uken: 1000,-
2 ganger i uken: 2000,-

3 ganger i uken: 3000,-

4 ganger i uken: 4000,-

5 ganger i uken: 5000,-

((Prisene regnes 250,- per dag)). 

KONSULTASJON MED CEO OG HUNDETRENER ANDREA KVIST


Kvist er utdannet sertifisert hundetrener igjennom Oslo Hundeskole fra 2018. Grunnet mye jobb med driften av hundehotellet tar hun ikke lenger privattimer "ute i felten", men kan tilby konsultasjoner hjemme i/ved hundehotellet. En konsultasjon som dette foregår ved at hun for eksempel kan se an hvordan hunden din fungerer sosialt med andre hunder eller folk, og hun kan trene lett lydighetstrening med hunden din. Disse konsultasjonene foregår kun når du har booket hunden din inn på dagspass eller overnatting hos oss, og ved henting av hunden får du en god muntlig rapport på hvordan dagen har vært, hva vi har trent på og eventuelt hva som anbefales å trene på videre. Priser fra 300,- og oppover. 


Kvist har laget et nettmagasin for deg med hund med artikler som baserer seg på temaene hun får flest spørsmål om. Her finnes det både gratis artikler og artikler du betaler litt for - og deretter kan laste ned lett og automatisk, mye rimeligere enn en privattime. Har du kjøpt en artikkel herifra, men fremdeles sitter med spørsmål, ta kontakt via sfjhundehotell@gmail.com hvor du forteller om din utfordring, så skal hun hjelpe deg så godt hun kan via mail. 


Hunder liker trygge rammer, og det får dem ved å vite forskjellen på hva som er akseptabelt og ikke. Er du konsekvent og tydelig, vil hunden føle seg trygg på hvilke regler som gjelder. Treningen skal ellers være preget av positivitet og motivasjon for tobent og firbent! 

TILLEGGSTJENESTER 


DUSJ AV SMÅ/MELLOMSTORE HUNDER

 • 400 / 500 / 600 KR 
 • Prisene bestemmes ut ifra pelstype/mengde og størrelse. 
 • På sikt vil vi tilby dusj av store hunder også, samt kloklipp og pelsklipp.


MAT // 2020: 

 • Ut Juli2020 tilbyr vi hundemat fra Acana, våtfor fra Bozita og lakseolje. Alt i et måltid.
 • Fra August2020 tilbyr vi hundemat fra Appetitt, våtfor fra Bozita og lakseolje. Alt i et måltid. 
 • Priser 2020 // Små hunder - 40kr, mellomstore hunder - 60kr, store hunder - 80kr. Priser gjelder per dag. 

 • I 2021 vil mat være All Inclusive på alle overnattinger (og dagspass, om du booker Dagspass All Inclusive). Fra januar2021 vil vi tilby hundemat fra Appetitt med lakseolje i. Ekstra matkresne hunder får våtfor i tillegg. Ønsker du å ta med mat hjemmefra er det ok, men du må fremdeles betale for All Inclusive. Les mer om All Inclusive fra 2021 under "Overnatting" øverst på siden. 


TISPER MED LØPETID 

 • 100,- per dag. Si ifra ved booking at tispen har løpetid eller at det er sannsynlig at hun får løpetid iløpet av opphldet hun er hos oss, så sier vi ifra om det er ledig kapasitet eller ei. 

Steinsholtveien 57, 3233 Sandefjord.


© Copyright. All Rights Reserved.