PRISER & TJENESTER

Prisene gjelder fra 04.01.21 

OVERNATTING - ALL INCLUSIVE 

450,- per påbegynte dag.


Hunder fra samme familie, i samme rom: 400,- per påbegynte dag (for hund nr 2). 


Dette er ALL INCLUSIVE, dvs hunden din får mat fra oss (Enten Appetitt Hundemat Tørrfôr + lakseolje over, eller råfôr / storfevom fra Provit + lakseolje over). Du kan ta med mat hjemmefra hvis ønskelig, men må fremdeles betale for All Inclusive. Hunden din får også en fin balanse mellom både mentaltrening (foreks. matsøk ute eller inne, lydighetstrening med/uten forstyrrelser eller enkel sportrening), fysisk aktivitet (lek/sosialisering i hundegården med andre hunder eller korte/lange turer i skogen), nok hvile og vi legger ut bilder/video på fbooksiden vår og instagram igjennom oppholdet.

DAGSPASS


Uten All Inclusive: 350,- per hund. 


Med All Inclusive: 450,- per hund.


Mer info om "All Inclusive" ligger under "overnatting" over / til venstre. 

DAGSPASS KLIPPEKORT 

Uten All Inclusive: 
Bestill 5 dager, betal for 4: 1400,- 

Med All Inclusive: 
Bestill 5 dager, betal for 4: 1800,-

Mer info om "All Inclusive" ligger under "overnatting" over / til venstre.

KONSULTASJON MED CEO OG HUNDETRENER ANDREA K. KVIST 


Gjeldende fra mars2021: Kvist har nå mulighet til å sette opp konsultasjoner for dem som ønsker. Har ledig kapasitet til kun et fåtall av gangen. Dette for å sikre kvalitet ovenfor hver enkelt kunde. Tar konsultasjoner både hjemme ved hundehotellet og "ute i felten", med eller uten eier tilstede.


Ved flere privattimer, for eks. booker du 5 privattimer vil du få rabatt på 4 av 5.


Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.


Priser fra 500,- 

KURS 


Under planlegging ... 


Følg med her, på facebooksiden Sandefjord Hundesenter eller via instagram @sandefjordhundesenter for mer informasjon!

TISPER MED LØPETID (TILLEGGSTJENESTE)


100,- per dag.


Si ifra ved booking at tispen har løpetid eller at det er sannsynlig at hun får løpetid iløpet av oppholdet hun er hos oss, så sier vi ifra om det er ledig kapasitet eller ei. 

FAST PLASS I VÅR HUNDEBARNEHAGE!

GOD LEK OG SOSIALISERING I FASTE GRUPPER PÅ FAST(E) DAG(ER)

I hundebarnehagen koser hundene seg max; de får flere timer utendørs, hvor vi varierer både mellom lek, god sosialisering, hygge, ulike aktiviteter for mental aktivisering (lett lydighetstrening, matsøk etc) og avslapning sammen. De får også noen timer hvile midt på dagen i hvert sitt rom innendørs, da nok hvile er helt essensielt for å få mentalt stabile hunder og for å bl.a. minske stress. Hundene blir slitne på en god måte av å gå i hundebarnehage hos oss! :-)


- Leveringstid: 7:30-9 

- Hentetid: 15:30-17 

REGLER FOR Å FÅ PLASS I HUNDEBARNEHAGEN: 

2 regler gjeder. Hunden din er nødt til å gå overens med resten av gruppa, og den må være fulgt opp årlig med vaksiner. Ta derfor med vaksinebok/helsebok på prøvedagen. En prøvedag/dagspass booker du enkelt via en PM på FBsiden til Sandefjord Hundesenter eller via mail sfjhundehotell@gmail.com. Oppgi hvilken dag(er) du ønsker fast plass, så booker vi hunden din inn på en prøvedag (350,- uten all inclusive eller 450,- med all inclusive) hvor det passer og vi har ledig kapasitet. Andrea Kvist er utdannet hundetrener, og har mye kunnskap og erfaring iht hundens signaler. Hos oss er hunden din trygg! 


PS. Om hunden din ikke går overens med resten av gruppa, eller om du kanskje jobber turnus etc, kan du benytte deg av Dagspass Klippekort. Andre priser gjelder. Her vil hunden din bli sosialisert med andre hunder vi ser den går overens med. Om den ikke går overens med noen her den dagen, eller om det er en hund som generelt ikke går overens med noen, sørger vi for et godt opphold med nok mental og fysisk aktivisering og kos uansett! Alt det beste for hver enkelt hund!


NÅR HUNDEN HAR FÅTT PLASS I HUNDEBARNEHAGEN, OG GJELDENDE REGLER:

1. Hunder med løpetid eller sykdom må holdes hjemme. Du betaler fremdeles for plassen, da hundebarnehagen er bindende.

2. Ønsker du å si opp plassen, gjøres dette skriftlig, med 1 mnd oppsigelsesfrist. 

3. Ønsker du at hunden har en fridag utover hva hundebarnehagen har satt opp som fri (røde dager + vinterferie, påskeferie, høstferie, juleferie og utvalgte datoer fra juni-august for hundebarnehagen), er det helt i orden. Da gir du skriftlig beskjed senest iløpet av dagen i forkant. 


PRISER 

Betaling foregår forskuddsvis via vipps ved at du får en vippsforespørsel fra meg, eller via bankoverføring til Sandefjord Hundesenter, hvor jeg gir beskjed. Du betaler hver fjerde uke, dvs at du betaler for 4 uker av gangen. Barnehagehundene har fri på røde dager og i ferier (får et felles skriv om dette ved innmelding), og betaler ikke for disse dagene. Prisene nedenfor gjelder for 4 uker totalt. 

 

1 gang i uken: 1000,-

2 ganger i uken: 2000,-

3 ganger i uken: 3000,- 

4 ganger i uken: 4000,-

5 ganger i uken: 5000,-

Prisene regnes 250,- per dag, dvs rabattert ift "vanlig dagspass". 


SØSKENRABATT 
1 gang i uken, med søskenrabatt ved hund nr2 i samme rom, opprinnelig 2000,- men med 10% rabatt: 1800,- (totalt for 2stk i 4 uker) 

Ta kontakt ved tilbud om flere dager i uken, så lager vi et tilbud til deg!


MAT FRA OSS 
Mat fra oss er ikke inkludert ved fast plass i hundebarnehagen. Om hunden din ikke spiser hjemme før og etter hundebarnehagen, kan du enten ta med mat selv eller bestille det av oss. Legger ved betaling på det via vippsrequest for hver enkelt periode. Hunden får da et måltid her ved 10-11tiden. Pris for små hunder: 40kr, mellomstore hunder: 60kr, store hunder: 80kr. Du velger mellom tørrfôr fra Appetitt med lakseolje over, Provit råfôr Storfevom med lakseolje over eller 50/50 av de to.