01

SOSIALISERING I VÅR POPULÆRE HUNDEBARNEHAGE


FAST(E) PLASS(ER) I HUNDEBARNEHAGEN


GJELDENDE FRA 30.AUG.21: TILBYS KUN TIRSDAG, ONSDAG OG TORSDAG. VENTELISTER SATT OPP.


---

I hundebarnehagen koser hundene seg max; de får flere timer utendørs, hvor vi varierer både mellom lek, god sosialisering, hygge, ulike aktiviteter for mental aktivisering (lett lydighetstrening, matsøk etc) og avslapning sammen. De får også noen timer hvile midt på dagen i hvert sitt rom innendørs, da nok hvile er helt essensielt for å få mentalt stabile hunder og for å bl.a. minske stress. Hundene blir slitne på en god måte av å gå i hundebarnehage hos oss! :-)


- Leveringstid: 7:30-9 

- Hentetid: 15:30-17 

REGLER FOR Å FÅ PLASS I HUNDEBARNEHAGEN: 

2 regler gjeder. Hunden din er nødt til å gå overens med resten av gruppa, og den må være fulgt opp årlig med vaksiner. Ta derfor med vaksinebok/helsebok på prøvedagen. En prøvedag/dagspass booker du enkelt via en PM på FBsiden til Sandefjord Hundesenter eller via mail til sfjhundehotell@gmail.com. Oppgi hvilken dag(er) du ønsker fast plass, så booker vi hunden din inn på en prøvedag (350,- uten all inclusive eller 450,- med all inclusive) hvor det passer og vi har ledig kapasitet. Andrea Kvist er utdannet hundetrener, og har mye kunnskap og erfaring iht hundens signaler. Hos oss er hunden din trygg! 


PS. Om hunden din ikke går overens med resten av gruppa, eller om du kanskje jobber turnus etc, kan du benytte deg av dagspass klippekort (obs, les under "dagspass" og "dagspass klippekort" lenger ned på siden for endringer august21). Andre priser gjelder. Her vil hunden din bli sosialisert med andre hunder vi ser den går overens med. Om den ikke går overens med noen her den dagen, eller om det er en hund som generelt ikke går overens med noen, sørger vi for et godt opphold med nok mental og fysisk aktivisering og kos uansett! Alt det beste for hver enkelt hund!


NÅR HUNDEN HAR FÅTT PLASS I HUNDEBARNEHAGEN, OG GJELDENDE REGLER:

1. Hunder med løpetid eller sykdom må holdes hjemme. Du betaler fremdeles for plassen, da hundebarnehagen er bindende. Kan i enkelte tilfeller ta imot tisper med løpetid, med et tillegg på 100,- per dag. Ta kontakt isåfall.

2. Ønsker du å si opp plassen, gjøres dette skriftlig, med 1 mnd oppsigelsesfrist. 

3. Ønsker du at hunden har en fridag utover hva hundebarnehagen har satt opp som fri (røde dager + vinterferie, påskeferie, høstferie, juleferie og utvalgte datoer fra juni-august for hundebarnehagen), er det helt i orden. Da gir du skriftlig beskjed senest iløpet av dagen i forkant. 


PRISER 

Betaling foregår forskuddsvis via vipps ved at du får en vippsforespørsel fra meg, eller via bankoverføring til Sandefjord Hundesenter, hvor jeg gir beskjed. Du betaler hver fjerde uke, dvs at du betaler for 4 uker av gangen. Barnehagehundene har fri på røde dager og i ferier (får et felles skriv om dette ved innmelding), og betaler ikke for disse dagene. Prisene nedenfor gjelder for 4 uker totalt. 

 

1 gang i uken: 1000,-

2 ganger i uken: 2000,-

3 ganger i uken: 3000,- 

4 ganger i uken: 4000,-

5 ganger i uken: 5000,-

Prisene regnes 250,- per dag, dvs rabattert ift "vanlig dagspass". 


SØSKENRABATT 
1 gang i uken, med søskenrabatt ved hund nr2 i samme rom, opprinnelig 2000,- men med 10% rabatt: 1800,- (totalt for 2stk i 4 uker). Ta kontakt ved tilbud om flere dager i uken, så lager vi et tilbud til deg!


MAT FRA OSS 
Mat fra oss er ikke inkludert ved fast plass i hundebarnehagen. Om hunden din ikke spiser hjemme før og etter hundebarnehagen, kan du enten ta med mat selv eller bestille det av oss. Legger ved betaling på det via vippsrequest for hver enkelt periode. Hunden får da et måltid her ved 10-11tiden. Pris for små hunder: 40kr, mellomstore hunder: 60kr, store hunder: 80kr. Du velger mellom tørrfôr, råfôr eller 50/50 av tørrfôr og råfôr. 


01

DAGSPASS OG DAGSPASS KLIPPEKORT (OBS, BEGRENSET PERIODE)---

DAGSPASS KLIPPEKORT


Uten All Inclusive: 
Bestill 5 dager, betal for 4: 1400,- 

Med All Inclusive: 
Bestill 5 dager, betal for 4: 1800,-

All Inclusive hos oss betyr at hunden din får mat herifra - enten tørrfôr, råfôr eller 50/50 av tørrfôr og råfôr.Tyggeaktivisering og/eller lekeaktivisering (om ønskelig) tilpasset rase, individ og alder som tilleggsaktivisering ved siden av nok fysisk og mental aktivisering inkluderes også i all inclusive. Hundene får samtidig nok ro og hvile på lik linje med alle hundegjester.
DAGSPASS (ENKELTDAGER)


Uten All Inclusive: 350,- per hund. 


Med All Inclusive: 450,- per hund.


Mer informasjon om "all inclusive" ovenfor.GJELDENDE FRA 30.AUG.21: Booking av dagspass enkeltdager og dagspass klippekort kan bli vrient å få til fra nevnte dato, da vi må prioritere hunder med fast barnehageplass tirsdager, onsdager og torsdager. Mandag, fredag, lørdag og søndag holder vi stengt for dagspass enkeltdager og dagspass klippekort. Ta kontakt ved spørsmål.