01

HUNDETRENER ANDREA K. KVIST


PRIVATTIME / HUNDETRENING


Har du utfordringer i hundeholdet, vil du lære mer om hunden din eller vil du trene hund med meg? Jeg tar imot mange ulike caser, bl.a lære og være rolig utendørs og innendørs, forbipassering, innkalling, grunnleggende lydighetsøvelser m. mer.


Send gjerne en uforpliktende mail til sfjhundehotell@gmail.com, så får du et forslag tilbake.


Pris fra 700kr.


Første timen inkluderer at jeg observerer og gir dere veiledning. Vel hjemme sender jeg dere et grundig skriv om hva vi har vært igjennom og hvilke verktøy dere skal bruke framover (og hvorfor), samt delt opp treningen i ulike momenter ved enkelte tilfeller. Kanskje har jeg fanget opp annet jeg ser kan være nyttig for hundeeiere å vite også. Dette skriveriet pleier ofte å bli litt langt, langt og nyttig!


Behøver eller ønsker du mer oppfølging etter første time blir prisen noe lavere enn første time. Tar privattimer med eller uten eier tilstede. Blir treningen uten eier, får dere naturligvis samme oppfølging og veiledning som om dere hadde vært med. 

02

OVERNATTING + TRENING = SANT


TRENINGSOPPHOLD I HUNDESENTERET

TILPASSET RASE OG INDIVID 


Har du en hund med et par kg for mye, en jakthund som krever litt ekstra aktivisering, en hund som behøver litt ekstra grunnleggende lydighetstrening eller har andre behov som gjør at du ønsker et opphold med ekstra fysisk og mental aktivisering tilpasset rase og individ? Da er du kommet til rett sted!


Ut ifra hva behovet er kan vi tilrettelegge for god aktivisering, bl.a svømming, sykkeltur, løpetur, turer i ulent terreng, ulike form for søksoppgaver osv. Er behovet grunnleggende lydighetstrening tilrettelegger jeg øktene for det.


Oppholdet inkluderer oppdateringer via sosiale medier, samt en oppsummering når du henter hunden om hvordan alt har gått! Hunden får mat herifra (om ønskelig) tilpasset hunden. Om hunden din skal gå ned i vekt for eksempel får den et fôr tilpasset dette, og er det en hund som krever mer fett og energi i fôret sitt, får den det. 


Priser: 

3 dager, for eksempel fredag til søndag: 2050,-

7 dager, for eksempel mandag til søndag: 3850,-

03

MILJØTRENING, GENERALISERING, KONTAKT OG RO - ALT I SAMME OPPLEGG


Mål: hunden skal "oppføre seg" i "alle" miljøer!


Flere har utfordringer i hundeholdet sitt som gjør at de kvier seg for å gå ut av døra. Det kan være forbipassering av andre hunder, dyr, mennesker, biler eller syklister. Det kan være at hunden er usikker på enkelte ting i miljøet. Kanskje er hunden urolig når dere er på besøk hos andre. Kanskje hunden kommer på innkalling hjemme i hagen men ikke i skogen. Uansett hva utfordringen er, kan det ofte løses ved denne treningspakken jeg har satt opp: miljøtrening, generealisering, kontakt og ro.


Hvordan foregår det? Jeg tar med meg hunden din til et valgfritt miljø - med eller uten forstyrrelser, og trener på ulike kommandoer for å oppnå ro og kontakt i situasjonen. Til å begynne med må vi kanskje begynne i et miljø uten forstyrrelser, for deretter å bygge på forstyrrelsene for hver time ut ifra hva hunden opplever som trygt. På denne måten generaliserer vi kommandoene, og vi gjør hunden tryggere, samt gir en beskjed til hunden om at han/hun må følge med på fører uansett miljø og uansett forstyrrelse en står ovenfor.


Om dere behøver trening på for eksempel kun ro og passitivitetstrening, kan vi ordne det. Denne treningspakken kan endres tilpasset rase og individ. Ofte opplever jeg at disse temaene henger sammen, og derfor kan en velge hele pakken om ønskelig.


I enkelte tilfeller er det eierens energi som overfører stress til hunden, slik at hunden utagerer eller stresser seg opp i enkelte tilfeller. Vi ser an hvert enkelt tilfelle naturligvis, men det beste kan være at jeg tar treningen alene, for deretter når jeg leverer hunden tilbake til eier å vise og fortelle dere hva vi gjorde, og hva dere kan jobbe med framover til neste trening.


Hver treningstime varer ca en time, og deretter beregner jeg ca en halvtime for oppsummering med eier. Det er viktig!


Priser: 

Klippekort på 3 treningstimer: 1500,- 
Klippekort på 5 treningstimer: 2000,- 
Klippekort på 10 treningstimer: 4000,-