01

Vi fokuserer sterkt på at hunden skal få en trygg og god opplevelse, og bruker evnt ekstra god tid på hver type behandling. Alt godt.
STELL 


Kloklipp - 250kr 
Vi utfører kloklipp ved opphold hos oss. Hør med oss på morgenen når du leverer eller send en melding i forkant, om vi har ledig tid til kloklipp den dagen. Tar ikke inn kunder på drop-in dessverre. Vi bruker enten vanlig kloklippsaks, klofil eller automatisk klofil. Sistnevnte pleier å gjøre engstelige hunder rolige. Om hunden er aggressiv eller svært urolig, må vi avbryte timen og du betaler ikke for det.
Ørerens 300kr

Vi utfører ørerens ved opphold hos oss. Ikke drop-in dessverre. Vi bruker clean ear vets best fingerpads for en fin og skånsom ørerens. Har hunden din store problemer med hygienen i sine ører er det mulig du må kontakte veterinær. Om hunden er aggressiv eller svært urolig, må vi avbryte timen og du betaler ikke for det.
Tannrens 300kr

Vi utfører tannrens ved opphold hos oss. Ikke drop-in dessverre. Vi bruker clean teeth vets best fingerpads for en fin og skånsom tannbehandling. Har hunden din store problemer med hygienen i sine tenner er det mulig du må kontakte veterinær. Om hunden er aggressiv eller svært urolig, må vi avbryte timen og du betaler ikke for det.
Bad + føn, evnt børsting ved behov for små-mellomstore raser, fra 600kr
Ta kontakt via sfjhundehotell@gmail.com eller melding til facebooksiden vår Sandefjord Hundesenter for evnt avtale og pristilbud. Vi utfører tjenesten når hunden er på opphold hos oss, dessverre ikke mulighet for drop-in. Om hunden er aggressiv eller svært urolig må vi avbryte timen, og du betaler ikke for det.


Ta kontakt for pristilbud for flere samlede tjenester.